Saturday, March 26, 2011

jom training!!!



well,,,,almost a week dah menetap dekat cfs for short sem..n...
setakat ni,,okay la,,(except ARAB!!)
dah la mule masuk cfs pun kene saman sbb bilik kotor last semm,,argghh,,(if i know who is the culprit,,grrr..)
haha,,,tp dekat cfs ni mcm sunyi not as usual...seriously,sunyi gila...
dari bilik ke kelas...just krik krik memanjang... :(
okay2...enough with the rubbish talk..
the main point is about is about capoeira training *tisk
even budak capoe sikit sngat time short sem ni,,dosent mean
tak payah training..
time ni la boleh tumpu perhatian sikit,sbb free situation,i mean,,
org x bnyak,kelas x bnyak...so...time ni la belajar basic,workout
for fitness n baiki skills...







dude,bnyak lg beb yg kene setting balik...jgn ingat bile dah jumpe CM,dah boleh puas hati,,noooo!
abg piji dah bnyak berkorban utk kita...n this time,our turn pulak na pay back...
~~~yeah,,,!!!!!!!!!!!!!!
besides....senior2 pun sumer da ciao g gombak..so,
,it is our turn,our responsitibility,tu handle cfs pj punye group...axe!....
also,...siapa2 yg kat rumah tengah lepak...also,,keep training jugak guys...mcm zul cakap *wink2,,,,
urmmm..to syaza n maru..thanks a lot guys...training hari 2...terharu sikit,,sOB2....heee :P



10 comments:

  1. terase aku yg dok umah nie..aku try training sehabis baik..Axe!!..krik2!!

    ReplyDelete
  2. leklu!!..kau setting baik2 basic kat rumah dulu,,,nnti kat uia,kita training sama2..AXE!!!! crick crick!!! :P

    ReplyDelete
  3. best best!!,nak join ke? hehe..

    ReplyDelete